Τρόποι Αποστολής κ Χρόνοι Παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και με δικά μας μέσα εντός Αττικής από 1 έως 2 εργάσιμες μέρες.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του από τα φυσικά καταστήματά Ζωγράφου, Παγκράτι και Νέα Σμύρνη, εφόσον έχει ενημερωθεί μέσω email για την παραλαβή της παραγγελίας.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος της αποστολής για όλη την Ελλάδα έως 2 κιλά ανέρχεται στο ποσό των 3,90€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα είναι 1 €.

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ  και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα τρια (3) κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.  Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 3 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1€* / κιλό).

Για παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν , ανεξαρτήτως βάρους.

*Εξαιρούνται όλες οι συσκευασίες panettone άνω των 500 γραμμαρίων. Η  χρέωση αποστολής τους είναι πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο, (5€/ τεμάχιο) λόγω όγκου.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Το κόστος της αποστολής για την Κύπρο,αεροπορικά και door to door, για δέματα βάρους έως πέντε (5) κιλά, ανέρχεται στο ποσό των δεκαεπτά (15) ευρώ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα είναι 1 ευρώ.

Για αποστολές δεμάτων στην Κύπρο δεν επιτρέπεται η αντικαταβολή χρημάτων.

Ο χρόνος παράδοσής τους πραγματοποιείται σε 5-9 εργάσιμες ημέρες.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Αττικής απαιτείται 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Εκτός Αττικής και για την αποστολή προς Χερσαία Ελλάδα 2 - 5 εργάσιμες ημέρες και προς Νησιωτική Ελλάδα 2 - 5 εργάσιμες ημέρες. 

Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές της περιφέρειας η παράδοση πραγματοποιείται 2 - 7 εργάσιμες ημέρες.

Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή καλούνται εργάσιμες ημέρες πλην αργιών (εθνικών και τοπικών εορτών).

*Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:

• Γενικές απεργίες

• Κακοκαιρία

• Προβλήματα στις μεταφορές

• Φυσική καταστροφή

• Λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών

• Αργίες Εορτών

Για τις παραγγελίες όπου εισάγεται ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας, ο πελάτης λαμβάνει αριθμό αποστολής καθώς και σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας του.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Είναι δυνατή η αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά πρέπει να προηγηθεί  τηλεφωνική  επικοινωνία με την  εταιρεία  μας για την χρέωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας και ακολουθώντας  πάντα η εταιρεία μας  τους νόμους που διέπουν την εκάστοτε χώρα για τις μεταφορές αυτές.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές  της χώρας στην οποία κατοικεί εκτός της ελληνικής επικράτειας για τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στην εισαγωγή προϊόντων που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο πελάτης μπορεί να πληροφορηθεί τις προδιαγραφές των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και εφ’ όσον πληρούν τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρα στην οποία πρόκειται να παραδοθούν, να προχωρήσει στην παραγγελία των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή της παραγγελίας του πελάτη.