Φιστίκι Κελυφωτό Αλάτι
Πληροφορίες
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη τη γεύση του φιστικιού είναι η διαδικασία προετοιμασίας και ψησίματος. Το αλάτι "ψήνει" σιγά σιγά το καρπό και έπειτα φουρνίζεται σε χαμηλή θερμοκρασία, η ποσότητα αλατιού είναι τόση όση για να μη μπορείτε να φάτε μόνο ένα!!
- Πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία όπως βιταμίνη Β6, θειαμίνη, μαγνήσιο και φώσφορο.
- Λόγω της υψηλής ποσότητας σε κάλιο βοηθά στη μείωση της ορμόνης στρες "καρτιζόλης".