Ελληνικός Χωρίς Καφεΐνη

arrow-right-btn arrow-left-btn

Ελληνικός Χωρίς Καφεΐνη

SKU
00322
Product Code#: 00322
Availability: In stock
Information

Η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης ονομάζεται "Swiss water process" είναι μια φυσική μέθοδος ,όχι χημική, πιστοποιημένη από Organic Crop Improvement Association. Απολαμβάνουμε υψηλής ποιότητας καφέ , με όλα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του.

 

€8.50
Coffee Grinding*
Required fields are indicated with (*).
  • whole bean

  • greek coffee

  • espresso

  • filter coffee machines

  • french press

Or custom meassure of grinding

Slide and choose your desired measure of grinding

Different quantity ? Choose what you need below
package-empty 8.50 € - 250 grams.
package-empty 11.90 € - 350 grams.
package-empty 17.00 € - 500 grams.
-
+
Cost per kg: 34.00 euro. tax included

Συνοπτικά και με πολύ λίγα λόγια: το νερό χρησιμοποιείτε ως διαλύτης για την αφαίρεση της καφεΐνης από τον πράσινο κόκκο και έπειτα ακολουθείτε η διαδικασία της ώσμωσης για την αφαίρεση της υγρασίας στον κόκκο. Με αυτή τη διαδικασία ο καφές διατηρεί τη γεύση, το άρωμα και όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό χωρίς τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης σε αυτόν.

Το ομοιόμορφο, σκουρόχρωμο ψήσιμο του κόκκου 100% Arabica γίνετε με απόλυτη προσοχή σε ιδανικές θερμοκρασίες ώστε να «ψηθούν» τα έλαια και να αναδυθούν απαλά αρώματα και γεύσεις όπως της ορχιδέας, του γκρέιπφρουτ, του κούμ κουάτ και του καρυδιού. Αρκετά πυκνό σώμα με μέτρια προς έντονη ένταση, ανάλαφρο καστανόξανθο καϊμάκι με τελειώματα μελιού, πιπεράτης σοκολάτας και λεπτές νότες λευκού κρασιού.

Μάθαμε και διαβάσαμε:

  • Σύμφωνα με τον οργανισμό USDA ( U.S Department of Agriculture) κατά την αφαίρεση της καφεΐνης ο κόκκος περιέχει ένα μικρό υπόλειμμα της τάξεως 3%.
  • Η θρεπτική αξία του κόκκου καφέ είτε είναι στη φυσική του μορφή είτε ψημένος παραμένει ίδια.
  • Περιέχουν πάρα πολλές θρεπτικές και χημικές ουσίες οι οποίες ευθύνονται για τις διαφορετικές γεύσεις, αρώματα και σάκχαρα που περιέχει.
  • Το 1903 ο Γερμανός έμπορος καφέ Ludwg Rselius εφάρμοσε την πρώτη πετυχημένη διαδικασία αφαίρεσης καφεΐνης χρησιμοποιώντας σαν διαλυτή αλμυρό νερό .
  • Το 1933 εφαρμόζεται η ελβετική μέθοδος αφαίρεσης καφεΐνης Swiss Water Process στην οποία απουσιάζουν χημικές ουσίες.
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We found other products you might like!