Φύλλα Φλωρεντίνας Κλασικό
Πληροφορίες
Σε δικό μας φούρνο και με παραδοσιακή συνταγή φτιάχνουμε για σας τη καλύτερη φλωρεντινα! Τραγανή, μυρωδάτη, ξεροψημένη, πεντανόστιμη και πάντα φρέσκια αφού ψήνετε κάθε πρωί στα καταστήματα μας . Θα μπορούσαμε να εμπνευστούμε από την Μαρία Αντουανέτα και να χρησιμοποιήσουμε τα μελωμένα φύλλα σαν βάση σε τάρτες, τούρτες, σε παγωτό ή ακόμα και σε μια λαχταριστή πάβλοφα με κρέμα και φράουλες, όπως έκανε η ίδια για να εν αλλάζει τις γεύσεις της.
* Νηστίσιμο προιόν