Εσπρέσσο Χωρίς Καφεΐνη

arrow-right-btn arrow-left-btn

Εσπρέσσο Χωρίς Καφεΐνη

SKU
00324
Κωδικός Προϊόντος#: 00324
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Πληροφορίες

Η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης ονομάζεται "Swiss water process " είναι μια φυσική μέθοδος ,όχι χημική, πιστοποιημένη από Organic Crop Improvement Association. Απολαμβάνουμε υψηλής ποιότητας καφέ με όλα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του

 

9,00 €
'Αλεση Κόκκων*
Τα υποχρεωτικά πεδία έχουν ένα αστερίσκο (*).
  • μη αλεσμένος καφές

  • λεπτοκομμένος για ελληνικό

  • για εσπρέσσο

  • για καφετιέρα γαλλικού με χάρτινο φίλτρο

  • για γαλλική πρέσα

για προχωρημένους..

Σύρετε και επιλέξτε τον επιθυμητό βαθμό άλεσης - κοψίματος.

Διαφορετική ποσότητα ? Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε παρακάτω.
package-empty 9.00 € - 250 γραμ.
package-empty 12.60 € - 350 γραμ.
package-empty 18.00 € - 500 γραμ.
package-empty 36.00 € - 1000 γραμ.
-
+
Κόστος κιλού: 36.00 ευρώ. το ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται.

Συνοπτικά και με πολύ λίγα λόγια: το νερό χρησιμοποιείτε ως διαλύτης για την αφαίρεση της καφεΐνης από τον πράσινο κόκκο και έπειτα ακολουθείτε η διαδικασία της ώσμωσης για την αφαίρεση της υγρασίας στον κόκκο. Με αυτή τη διαδικασία ο καφές διατηρεί τη γεύση, το άρωμα και όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό χωρίς τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης σε αυτόν.

Το ομοιόμορφο, σκουρόχρωμο ψήσιμο του κόκκου 100% Arabica γίνετε με απόλυτη προσοχή σε ιδανικές θερμοκρασίες ώστε να «ψηθούν» τα έλαια και να αναδυθούν απαλά αρώματα και γεύσεις όπως της ορχιδέας, του γκρέιπφρουτ, του κούμ κουάτ και του καρυδιού. Αρκετά πυκνό σώμα με μέτρια προς έντονη ένταση, ανάλαφρο καστανόξανθο καϊμάκι με τελειώματα μελιού, πιπεράτης σοκολάτας και λεπτές νότες λευκού κρασιού.

Μάθαμε και διαβάσαμε:

  • Σύμφωνα με τον οργανισμό USDA ( U.S Department of Agriculture) κατά την αφαίρεση της καφεΐνης ο κόκκος περιέχει ένα μικρό υπόλειμμα της τάξεως 3%.
  • Η θρεπτική αξία του κόκκου καφέ είτε είναι στη φυσική του μορφή είτε ψημένος παραμένει ίδια.
  • Περιέχουν πάρα πολλές θρεπτικές και χημικές ουσίες οι οποίες ευθύνονται για τις διαφορετικές γεύσεις, αρώματα και σάκχαρα που περιέχει.
  • Το 1903 ο Γερμανός έμπορος καφέ Ludwg Rselius εφάρμοσε την πρώτη πετυχημένη διαδικασία αφαίρεσης καφεΐνης χρησιμοποιώντας σαν διαλυτή αλμυρό νερό .
  • Το 1933 εφαρμόζεται η ελβετική μέθοδος αφαίρεσης καφεΐνης Swiss Water Process στην οποία απουσιάζουν χημικές ουσίες.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Βρήκαμε άλλα προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν!