Γιατί επιλέγω καφέ και ξηρούς καρπούς από τον Βραζιλιάνο

Βραζιλιάνος, ένα δυνατό brand που καθιερώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες έρχεται να σας ταξιδέψει μέσω των υψίστης ποιότητας φρεσκοκομμένων ειδών καφέ από όλο τον κόσμο.

Η εμπειρία του Βραζιλιάνου ξεκινά από τη μητέρα – χώρα του καφέ, τη Βραζιλία. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια επιχείρηση με μακρόχρονη και δυναμική πορεία στον χώρο της εισαγωγής και διανομής των πιο εκλεκτών ποικιλιών καφέ από όλο τον κόσμο.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου, από το 1969, έχει αφήσει γλυκιές αναμνήσεις σε πλήθος ανθρώπων που είναι λάτρεις του ποιοτικού καφέ. Μια ευρεία γκάμα φρεσκοκομμένων ειδών καφέ διαφορετικών αρωμάτων, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, έρχονται τώρα με ένα κλικ στην πόρτα σας. Ο Βραζιλιάνος φέρνει στο σπίτι σας τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ που ταιριάζουν περισσότερο στις αισθήσεις σας και τις γευστικές σας απαιτήσεις.

Coffee Done Right

Το ταξίδι σας στον κόσμο του καφέ ξεκινά από τον Βραζιλιάνο. Η Βραζιλία κρατά τα σκήπτρα της παραγωγής καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Βραζιλιάνος όμως κρατά τα σκήπτρα της κοπής και διανομής του καφέ αυθημερόν στο ποτήρι σας.

Τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, σας χαρίζουν καθημερινά δυνατές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι πολύ απαιτητικός. Για αυτό αξίζετε το καλύτερο από πλευράς ποιότητας, αρώματος και γεύσεως.

Η μακρόχρονη εμπειρία του Βραζιλιάνου μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτή από το γεγονός ότι επιλέγει μόνο υψίστης ποιότητας ποικιλίες καφέ. Κάθε χαρμάνι αποτελείται από διάφορες ποικιλίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά προκειμένου να επιτευχθεί το γεμάτο και βελούδινο σώμα που απολαμβάνετε. Οι εξειδικευμένες γνώσεις του αποδεικνύονται από τους υπέροχους συνδυασμούς ποικιλιών καφέ που αναδύουν επιβλητικά και γλυκά αρώματα τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα. Η τέχνη της κοπής των κόκκων καφέ αποτελεί ένα ακόμη δυνατό σημείο του Βραζιλιάνου η οποία τον διαφοροποιεί σημαντικά από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο.

Βραζιλιάνος Experts

Η σωστή κοπή του καφέ δεν αποτελεί απλώς τέχνη αλλά ολόκληρη επιστήμη! Οι κόκκοι του καφέ κόβονται στο σωστό μέγεθος καθώς αν δεν υπάρχει ομοιομορφία θα απορροφήσουν ζεστό νερό σε διαφορετικές ποσότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χοντροαλεσμένοι κόκκοι να δώσουν πικρές νότες και οι λεπτοκομμένοι κόκκοι όξινες νότες. Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο μύλους των εταιριών Μahlkoenig και Ditting Swiss ούτως ώστε να επιτευχθεί ομοιομορφία στο μέγεθος των κόκκων η οποία επιφέρει τη διατήρηση των φυσικών αρωμάτων και ιδιοτήτων του καφέ.

Η γνώση, η τέχνη κοπής του καφέ και η εμπειρία του Βραζιλιάνου είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το πιο γευστικό χαρμάνι στο ποτήρι σας!

Βραζιλιάνος Experts

Are You... Nuts?

Στον Βραζιλιάνο το ταξίδι σας δεν σταματά στη μοναδική εμπειρία του καφέ αλλά συνεχίζεται. Στα καταστήματα Βραζιλιάνος θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρεσκοψημένων ξηρών καρπών από διάφορα μέρη του κόσμου οι οποίοι παραδίδονται, μετά το ψήσιμο, στο σπίτι σας.

Το ψήσιμο των ξηρών καρπών πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονο φούρνο με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα φυσικά αρώματα αλλά και τα θρεπτικά συστατικά τους τα οποία είναι ιδιαίτερα επωφελή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Κάθε τύπος ξηρών καρπών ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία ψησίματος σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Ο σωστός τρόπος ψησίματος αποτελεί το μυστικό για τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και των φρέσκων αρωμάτων. Επίσης, τηρούνται πιστά οι απαιτούμενοι χρόνοι ψησίματος αλλά και οι θερμοκρασίες που ενδείκνυνται ανά κατηγορία ξηρών καρπών με σκοπό να αποφευχθεί η οξείδωση τους.

Επιπλέον, οι ξηροί καρποί στον Βραζιλιάνο δεν αποθηκεύονται. Παραδίδονται φρεσκοψημένοι στο σπίτι σας καθώς τα θρεπτικά στοιχεία των ξηρών καρπών είναι πιο ευάλωτα στην οξείδωση κατά την αποθήκευση τους.

Ξηροί Καρποί Βραζιλιάνος

Στόχος του Βραζιλιάνου δεν είναι απλώς να απολαύσετε έναν καφέ. Η ευρεία γκάμα φρεσκοψημένων ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, βοτάνων και πολλών ακόμη αποτελούν την πλήρη εμπειρία Βραζιλιάνος. Για τον Βραζιλιάνο η ποιότητα των προϊόντων του είναι τόσο σημαντική όσο εσείς που τα απολαμβάνετε.

Η μέρα ξεκινά και τελειώνει απολαυστικά μόνο με τον Βραζιλιάνο!

Καλή σας απόλαυση!