Βραζιλιάνος

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1969

Τεράστια ποικιλία σε χαρμάνια καφέ, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και ζαχαρώδη.
Επιλέξτε ανάμεσα στα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊοντα αποκλειστικά σε μας!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ο Βραζιλιάνος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται και δημιουργεί ουσιαστικούς δεσμούς με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι πελάτες του τον ξεχωρίζουν και τον επιλέγουν τόσο για τα προϊόντα του όσο για την αγάπη, το σεβασμό και τη θετική του ενέργεια που απολαμβάνουν στα καταστήματά του και είναι ο πυρήνας του brand. Ο Βραζιλιάνος φροντίζει κάθε μέρα οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε άριστης ποιότητας προϊόντα που με κόπο και μεράκι φτιάχνουν Έλληνες παραγωγοί. Εδώ και δεκαετίες στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

coffee-machine
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο Βραζιλιάνος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της ελληνικής φιλοξενίας, ένα brand που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Στόχος της εταιρίας είναι να συνεχίσει να στηρίζει και να αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας και να πετύχει να φέρει τη μεγάλη γκάμα των αγαθών που παρέχει σε ακόμα ευρύτερο κοινό, εγχώριο και διεθνές. Το όραμα του brand είναι να παραμείνει μια οικογενειακή επιχείρηση που αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας και να τους παρέχει όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά τους λίγο πιο γευστική.

coffee-beans-icon
banner_1

ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΛΟΣ

Έχουν περάσει 53 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε η ιστορία του Βραζιλιάνου. Από τη μέρα που ο κύριος Κώστας έφυγε μετανάστης στη Βραζιλία και μετά από πολλά έτη σκληρής δουλειάς, επέστρεψε στην Ελλάδα κουβαλώντας τα μυστικά του καφέ. Άνοιξε το πρώτο του καφεκοπτείο με τη σύζυγό του Δήμητρα στην περιοχή του Ζωγράφου και το ονόμασε με το παρατσούκλι που τον φώναζαν όλοι οι γείτονές του και δεν είναι άλλο από το «Ο Βραζιλιάνος». Από τότε άλλα τρία καταστήματα στις περιοχές του Γαλατσίου, του Παγκρατίου και της Νέας Σμύρνης έχουν ανοίξει για να παρέχουν στους πελάτες τις καλύτερες ποικιλίες μυρωδάτου, φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ, αλλά και άλλων εκλεκτών ελληνικών προϊόντων.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Loading...

#Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ